قبل از ساخت کانکس (ساخت خانه پیشساخته) در ابتدا باید طرح، نقشه و کاربرد آن باید مشخص باشد و برای آن از پیش برنامهریزی کرد تا یک کانکس کاربردی و زیبا طراحی و ساخته شود. امروزه از کانکسها در بخشهای مختلفی استفاده میشود، مانند کانکسهای مسکونی، کانکس های کارگاهی، کانکس های اداری، کانکسهای درمانگاهی و… و چون درخواست خرید کانکس با کاربریهای متنوع به نسبت قبل بیشتر شده به همین دلیل تنوع طراحی آنها نیز بیشتر شده و دارای مقاومت بالایی نیز هستند.
“در این مقاله تصمیم داریم شما را با تمام مراحل تولید کانکس آشنا کنیم و اینکه کانکسها برای ساختهشدن چه مراحلی را طی میکنند.“
گفتیم که قبل از طراحی و ساخت کانکس در ابتدا باید کاربرد آن مشخص شود، آیا این کانکس قرار است در یک کارگاه بهعنوان محل استراحت کارکنان باشد یا یک درمانگاه؟ آیا سازه باید قابلحمل باشد یا خیر.
همچنین مشخصکردن مصالح مورداستفاده در ساخت کانکس، لوازم داخلی کانکس، جنس بدنه، نحوه حملونقل، هزینه و سایر موارد و غیره…
شما عزیزان میتوانید همین حالا برای خرید کانکس، مشاوره، رزرو زمان بازدید و حتی اطلاع از قیمت با شماره ۰۲۱۲۲۸۰۴۲۵۲ تماس حاصل کنید تا کارشناسان ما شمارا راهنمایی کنند.
با مدیران کانکس پرافتخارترین تیم خریدوفروش کانکس در ایران در این مقاله همراه باشید.
مراحل ساخت کانکس (ساخت خانه پیشساخته)
- طراحی کانکس
- برآورد، تهیه مصالح و ساخت اسکلت
- نصب بدنه خارجی و سقف کانکس
- نصب جزئیات و تأسیسات کانکس
- تست و کنترل کیفیت کانکس
اولین مرحله ساخت کانکس
طراحی کانکس:
بعد از مشخصشدن نوع کاربرد کانکس، طراحی آن را شروع میکنیم. بسیاری از جزئیات مربوط به تولید کانکس در این مرحله مشخص میشود، جزئیاتی که در کاربردیبودن نوع کانکس بسیار اهمیت دارد.
طراحی کانکس از طریق نرمافزارهای کامپیوتری بهصورت دوبعدی و سهبعدی است که بعد از طراحی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
به طور مثال در طراحی کانکسهای ویلایی و مسکونی نور طبیعی از اهمیت بالایی برخوردار است و در زیبایی دکوراسیون سازه تأثیر بسزایی دارد. به همین دلیل باید حتیالامکان از دربهای شیشهای استفاده کرد، یا پنجرههای کانکس را در بخشهایی قرارداد تا نوردهی بیشتری را به فضای ویلا انتقال دهد.
یا ازآنجاکه این ختنههای پیشساخته فضای ذخیرهسازی کمی دارند، باید طوری طراحی شوند تا قفسهها، کمدها و تختها از فضای ذخیرهسازی بیشتری برخوردار باشند.
دومین مرحله ساخت کانکس:
برآورد، تهیه مصالح و ساخت اسکلت
در این مرحله از ساخت کانکس به تخمین مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت کانکس میپردازیم و برآورد هزینه را در قالب یک پیشفاکتور به مشتری اعلام میکنیم.
(قبل تخمین متریال حتماً متراژ و تعداد طبقات باید تعیین شود که اگر کانکس دوطبقه یا متراژ آن بالای ۶ متر است از شاسی قوی تر و باکیفیت تری باید استفاده کرد و همچنین قلاب های سقف کانکس نیز ضخیم تر می باشد.)
تمامی متریال موردنیاز را تهیه و شروع به ساخت اسکلت کانکس مینماییم.
برای ساخت شاسی کانکس که از مهمترین جزء کانکس است و تمام اجزاء بر روی آن نصب میگردد، از تیرآهن و پروفیلهای آهن استفاده میشود.
اتصال تمامی این اجزاء، اسکلت و شاسی بهوسیله پیچهای سرمته دار است. پس از پایان ساخت اسکلت سازه و تأیید ناظر پروژه، برای جلوگیری از زنگزدن با ضدزنگ روی آن را پوشانده. انتخاب نوع ضدزنگ بستگی به شرایط اقلیمی که سازه قرار است در آنجا نصب شود دارد و ممکن است بهجای ضدزنگ از اپوکسی برای مقاومت بیشتر استفاده کرد.
سومین مرحله ساخت کانکس
نصب بدنه خارجی و سقف کانکس:
این مرحله از ساخت بستگی به نوع متریالی که برای ساخت کانکس در نظر گرفته شده متفاوت است.
به طور مثال در کانکس با جنس ساندویچ پانل روش کار به این صورت است که میبایست سقف و دیوار کانکس را با پانلهای از پیشتولید شده پوشاند، اما در نمای کار شده با چوب باید ابتدا سازههای نگهدارنده چوب را نصب کنیم و سپس چوبهای بدنه روی آنها نصب شود و در آخر عایقبندی و دیوارپوشها نصب میشود. بعد از نصب سقف و دیوار کانکس نوبت به نصب درب و پنجرهها میشود، و اگر کانکس دارای حفاظ و نرده نیز باشد در انتها آنها را نیز نصب میکنیم.
چهارمین مرحله ساخت کانکس
نصب جزئیات و تأسیسات کانکس:
بعد از اتمام مرحله سفتکاری (ساخت استراکچر، دیوارها و سقف) نوبت مرحله نازککاری میرسد.
در این مرحله از ساخت کانکس مواردی از قبیل پوشش کف کانکس، پوشش دیوارههای کانکس، سیمکشی، داکت کشی، لولهکشی، نصب شیرآلات، سرویس بهداشتی و… انجام میشود.
برای پوشش کف کانکس از مواردی نظیر پارکت، کفپوش یا سرامیک استفاده میشود که باعث میشود داخل کانکس ظاهری جذاب و شکیل داشته باشد.
همچنین برای دیوارههای کانکس نیز از پوششهای UPVC یا سایر موارد موجود در بازار باتوجهبه سلیقه سفارشدهنده استفاده میشود.
اگر کانکس طراحی شده دارای آشپزخانه نیز است نصب کابینت، سینک و گاز نیز در این مرحله انجام میگیرد.
در کل جزئیات این مرحله از ساخت بستگی به نوع کاربرد کانکس دارد و موارد ذکر شده در بیشتر کانکسها یکسان است.
اما هستند کانکسهایی که جزئیات متریال داخل آن بیشتر مثل کانکسهای ویلایی، فروشگاهی، درمانگاهی و در بغضی از کانکسها کمتر مثل کانکسهای نگهبانی، خدمات شهری و غیره…
مرحله نهایی ساخت کانکس
تست و کنترل کیفیت کانکس:
بعد از انجام تمامی مراحل ذکر شده میبایست سازه از نظر کنترل کیفی مورد تأیید مهندس ناظر قرار گیرد تا کانکس بعد از نصب در محل دچار مشکل نشود. مواردی که میبایست در این مرحله مورد تست و آزمایش کنترل کیفی قرار گیرد شامل مواردی نظیر:
آببندی سقف، عایق بودن و استاندارد بودن سیمکشی، تست نشت اتصالات لولهها، رگلاژ شدن درب و پنجرهها، عایقبندی دیوارهها و همچنین بخشهای فرعی مانند کابینت، شیرآلات، شیشهها همگی بهدرستی و بدون ایراد نصب شده باشند و در آخر بعد از طیکردن تمامی این مراحل کانکس سفارشی شما آماده و در محل موردنظر شما نصب و مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
برای خرید کانکس همین حالا با کارشناسان مدیران کانکس با شماره ۰۲۱۲۲۸۰۴۲۵۲ تماس بگیرید.
طراحان و کارشناسان ما برای انتخاب طرح و رنگ سازه، انتخاب متریال مناسب و سازگار با آبوهوای منطقه شما را برای ساخت سازه مورد نظرتان را به شما پیشنهاد میدهند و تا اخرین مرحله، یعنی خرید و دریافت کانکس، شما عزیزان دل را همراهی کنند.
مدیران کانکس پرافتخارترین تیم ساختوساز کانکس و فروش کانکس در ایران.
موفق، پیروز و مدیرانی باشید.
2 دیدگاه دربارهٔ «۵ مرحله ساخت کانکس | مراحل تولید و ساخت خانه پیشساخته»
ممنون، تمام موارد بسیار کامل و جامع ذکر شده بود??
سپاس اط لطف شما دوست عزیز??